sensoriailibre.lt@gmail.com

NAUJAS atvykimas Omnipod DASH

NAUJAS atvykimas Omnipod DASH

Omnipod DASH insulino valdymo sistemą sudaro nešiojama insulino kapsulė be vamzdelio, kurią valdo asmeninis diabeto tvarkytuvas (PDM), panašus į išmanųjį telefoną. Jokių daugkartinių kasdienių injekcijų ir valgymo laiko apskaičiavimų su integruotais dozių skaičiavimais. Kapsulę galima nešioti praktiškai bet kur, kur švirkščiatės, joje telpa iki 3 dienų (72 valandų) insulino.

PDM
Jūs ir PDM kartu esate operacijos smegenys. Tai lengvas, patvarus, jutiklinio ekrano prietaisas, su kuriuo insulino pristatymas atrodo tarsi teksto siuntimas.

Intuityvus dizainas

Omnipod DASH Personal Diabetes Manager (PDM) lengva išmokti.

Belaidis ryšys

Omnipod DASH PDM belaidžiu ryšiu jungiasi prie kapsulės, todėl galite nuotoliniu būdu* koreguoti insulino dozę, atsižvelgdami į aktyvumo lygį ir pasirinktą maistą.

Pod

Pod yra tarsi sistemos raumuo. Ji yra ant jūsų kūno, joje laikomas insulinas ir ji priima nurodymus iš jūsų ir PDM, kad insulinas būtų tiekiamas iki 3 dienų (72 valandų) be pertraukos ir pagal poreikį.

Injekcijoms kasdien atspari konstrukcija

Jokių daugkartinių kasdienių injekcijų tiekiant insuliną.

Vandeniui atsparus* prietaisas

Nešiokite „Pod” duše, vandenyne ar bėgdami per lietų. Tiesiog laikykite PDM sausai.

Podas turi IP28 atsparumo klasę, pagal kurią 60 min. gali būti naudojamas iki 25 pėdų gylyje. PDM nėra atsparus vandeniui.

Neišsipainiojanti bekamerinė sistema

NAUJAS atvykimas Omnipod DASH https://sensoriailibre.lt/product-category/omnipod-dash/

Krepšelis0
There are no products in the cart!
Tęsti apsipirkimą
0
X