sensoriailibre.lt@gmail.com

Pirkti Insulino pompa Lietuvoje

Pirkti Insulino pompa Lietuvoje

Omnipod DASH yra išmanioji insulino pompos sistema, kuri yra lengva ir patogi naudoti. Ji skirta žmonėms su diabetu, norintiems efektyviai valdyti savo gliukozės lygį.

Šios sistemos privalumai apima daugybę svarbių aspektų:

Bevielis dizainas: Omnipod DASH neturi laidų ar vamzdelių, kurie jungiasi prie insulino pompos. Tai suteikia vartotojams daugiau laisvės ir patogumo, be poreikio nešiotis daugybę prietaisų.
Lengvas naudojimas: Ši sistema yra labai paprasta naudoti, net ir žmonėms, kurie naudojasi insulino pompos sistema pirmą kartą. Jos ekranas yra aiškus, o valdymas intuityvus.
Skaitmeninis valdymas: Omnipod DASH leidžia naudotojams stebėti savo gliukozės lygį ir valdyti insulino dozes per savo išmaniajį telefoną naudojant specialią programėlę. Tai suteikia daugiau informacijos ir kontrolės.
Lengvai keičiamos infuzijos kapsulės: Infuzijos kapsulės, kurios talpina insuliną, gali būti lengvai keičiamos, be skausmo ir nepatogumų.
Patikimumas ir saugumas: Omnipod DASH sistema yra patikima ir saugi, užtikrinanti nuolatinį insulino tiekimą pagal vartotojo poreikius.

Šie privalumai padeda diabetu sergantiems asmenims tvarkyti savo būklę efektyviai ir be didelių

Pirkti Insulino pompa Lietuvoje https://sensoriailibre.lt/product-category/omnipod-dash/

Pradinis rinkinys 738.20 €
1 Omnipod DASH dėžutė 259.04 €

 

Krepšelis0
There are no products in the cart!
Tęsti apsipirkimą
0
X