sensoriailibre.lt@gmail.com

Omnipod Dash insulino pompos privalumai

insulino pompa Omnipod Dash

Omnipod Dash insulino pompos privalumai

„Omnipod“ sistemos naudojimas yra gana paprastas ir intuityvus. Dėvite mažą baltą „kapsulę“, užpildytą insulinu, kuri prilimpa prie odos ir gali būti dėvima iki 3 dienų, kol prireiks pakeisti. Jį valdote naudodami delninį imtuvą, vadinamą asmeniniu diabeto vadybininku arba PDM.

Insulino pompos privalumai:

✅Vienintelė insulino pompa be vamzdelio, o tai reiškia, kad nuo įrangos iki infuzijos rinkinio, pritvirtinto prie odos, nėra plastikinių vamzdelių.
✅Lipnias insulino kapsules galima atsargiai nešioti po drabužiais ten, kur jų nesimatys.
✅Maža adata ir kaniulė, kuri patenka į jūsų odą, yra paslėpta nuo jūsų žvilgsnio, o kai kurie žmonės tai vertina.
✅Jame naudojamas nešiojamasis „Bluetooth“ valdiklis, žinomas kaip „Personal Diabetes Manager“ (PDM), turintis spalvotą jutiklinį ekraną ir intuityvų dizainą.
✅Apima didelę maisto duomenų bazę PDM, kad galėtumėte lengvai peržiūrėti angliavandenių skaičių ir sekti savo maisto bei gėrimų suvartojimą.
Kapsulės yra atsparios vandeniui, todėl galite saugiai maudytis ir maudytis. plaukimui jie yra atsparūs vandeniui iki 25 pėdų valandą.
✅Omnipod dash turi funkciją „Find My PDM“, panašią į „Find My Phone“ funkciją išmaniuosiuose telefonuose, jei pamestumėte delninį valdiklį ir jums reikės jį rasti.

Užsisakykite Omnipod Dash insulino pompą mūsų svetainėje 👉http://sensoriailibre.lt/product-category/omnipod-dash/ už mažą kainą.

Krepšelis0
There are no products in the cart!
Tęsti apsipirkimą
0
X