sensoriailibre.lt@gmail.com

Nauja insulino pompa Omnipod Dash Lietuvoje

Nauja insulino pompa Omnipod Dash Lietuvoje

Mūsų svetainėje 👉 http://sensoriailibre.lt/ įsigykite Omnipod insulino pompą už nedidelę kainą.

Omnipod DASH leidžia jums gyventi aktyvų gyvenimo būdą, sportuoti, plaukioti, keliauti, kompensuoti diabetą.

Pagrindinis Omnipod DASH insulino pompos skirtumas yra tas, kad insulinas švirkščiamas po oda nenaudojant jokių vamzdelių iš pompos į kūną.

„Omnipod DASH“ sistemos naudojimas yra gana paprastas ir intuityvus. Dėvite mažą baltą „kapsulę“ (POD), užpildytą insulinu, kuris prilimpa prie jūsų odos ir gali būti dėvimas iki 3 dienų, kol reikės ją pakeisti.
Jį valdote naudodami rankinį imtuvą, vadinamą asmeniniu diabeto monitoriumi arba PDM. Iš esmės tai yra specialus mobilusis telefonas (kuris neturi visų įprasto išmaniojo telefono funkcijų).

OmniPod DASH pranašumai:

🔹 Kapsulės (POD) yra atsparios vandeniui, o tai reiškia, kad galite ramiai maudytis duše ir maudytis; plaukimui jie yra atsparūs vandeniui iki 25 pėdų valandą,

🔹 Prietaisas (POD) yra mažas ir nematomas po drabužiais. POD prisitvirtina prie kūno, o insulinas pristatomas per integruotą kaniulę.

🔹 POD esanti kaniulė yra nematoma ir įvedama automatiškai, kai paspaudžiate nuotolinio valdymo mygtuką. Maža adata ir kaniulė, kuri patenka į jūsų odą, yra paslėpta nuo jūsų žvilgsnio, o kai kurie žmonės tai vertina.

🔹 Prietaisas pašalina burbuliukų susidarymą. Oras nepatenka į insulino rezervuarą.

🔹 POD duoda įspėjimą apie pavojų, kai baigiate 72 valandų sesiją.

🔹 Jums nereikia pirkti daug atskirų vartojimo reikmenų, tik kas 3 dienas turite pakeisti POD, kurie yra priklijuoti prie kūno ant pleistro.

🔹 Belaidį POD galima dėti (klijuoti ant specialaus pleistro) ant bet kurios kūno vietos, kur numatoma insulino injekcija.

🔹 Tinka visoms amžiaus kategorijoms, įskaitant vaikus. Omnipod DASH yra FDA patvirtintas naudoti bet kokio amžiaus diabetu sergantiems vaikams ir suaugusiems.

🔹 Mažas baltas kapsules galima nešioti diskretiškiau ir mažiau įkyriai, o tai gali būti ypač patraukli aktyviems vaikams ir suaugusiems, kurie nekenčia minties, kad prie jų nuolat būtų pritvirtintas medicinos prietaisas.

🔹 Siurblį galima valdyti naudojant šiuolaikinį nuotolinio valdymo pultą. PDM turi „Wi-Fi“ ryšį, o programinę įrangą galima atnaujinti belaidžiu būdu nuotoliniu būdu, turi 4 colių spalvotą jutiklinį ekraną.

🔹 PDM palaiko „Calorie King“ maisto duomenų bazę, kurioje yra daugiau nei 80,000 XNUMX maisto produktų, kad galėtumėte lengvai peržiūrėti angliavandenius ir sekti maisto bei gėrimų suvartojimą.

🔹 OmniPod DASH turi funkciją „Find My PDM“, panašią į „Find My Phone“ išmaniuosiuose telefonuose, jei pamestumėte delninį valdiklį ir jums reikės jį rasti.

🔹 Kaip ir tradicinės insulino pompos, DASH turi daugybę programuojamų nustatymų ir maitinimo boliusų bei foninių bazinių normų. Viena iš funkcijų yra ta, kad DASH apima 0 vienetų per valandą bazinio greičio nustatymą tiems, kurie nori atidėti insuliną, nesvarbu, ar tai būtų pratimai, ar dėl jautrumo priežasčių.

https://www.youtube.com/watch?v=zAcrvv7BKO8

 

Krepšelis0
There are no products in the cart!
Tęsti apsipirkimą
0
X