sensoriailibre.lt@gmail.com

Omnipod DASH bekamerės insulino pompos praktinė apžvalga

Omnipod Dash, Lietuva

Omnipod DASH bekamerės insulino pompos praktinė apžvalga

Jei jus domina insulino pompa, kuri nėra prijungta prie jūsų kūno per vamzdelį, yra tik viena parinktis: Bostono gamintojo „Insulet“ pagaminta „Omnipod“. Corp.

„Ominpod DASH“ yra naujausia šio „Bluetooth“ palaikančio siurblio versija, kurią FDA patvirtino 2018 m. birželio mėn.

„Omnipod“ sistemos naudojimas yra gana paprastas ir intuityvus. Dėvite mažą baltą „kapsulę“, užpildytą insulinu, kuri prilimpa prie odos ir gali būti dėvima iki 3 dienų, kol prireiks pakeisti. Jį valdote naudodami delninį imtuvą, vadinamą asmeniniu diabeto vadybininku arba PDM.

Naujausias DASH modelis yra pirmoji versija su Bluetooth palaikymu, o PDM iš esmės yra tam skirtas mobilusis telefonas (kuris neturi visų įprasto išmaniojo telefono funkcijų). Bendrovė teigia, kad DASH technologija bus pagrindas būsimiems modeliams, kurie greičiausiai bus valdomi tiesiogiai iš jūsų telefono.

Argumentai „už”
🔹vienintelė bekamerė insulino pompa, o tai reiškia, kad nuo įrangos iki infuzijos rinkinio, pritvirtinto prie jūsų odos, nėra plastikinių vamzdelių.
🔹lipnias insulino kapsules galima atsargiai nešioti po drabužiais ten, kur jų nesimatys
🔹maža adata ir kaniulė, kuri patenka į jūsų odą, yra paslėpta nuo jūsų žvilgsnio, o kai kurie žmonės tai vertina
🔹naudoja nešiojamąjį „Bluetooth“ valdiklį, žinomą kaip „Personal Diabetes Manager“ (PDM), kuris turi spalvotą jutiklinį ekraną ir intuityvų dizainą.
🔹apima didelę maisto duomenų bazę PDM, kad galėtumėte lengvai peržiūrėti angliavandenius ir sekti maisto bei gėrimų suvartojimą.
🔹kapsulės yra atsparios vandeniui, o tai reiškia, kad galite ramiai maudytis duše ir maudytis; plaukimui jie yra atsparūs vandeniui iki 25 pėdų valandą
🔹DASH turi funkciją „Find My PDM“, panašią į „Find My Phone“ išmaniuosiuose telefonuose, jei pamestumėte delninį valdiklį ir jums reikės jį rasti.
Trūkumai
Jums visada reikia PDM, kad galėtumėte valdyti savo Omnipod ir jei neturite šio rankinio valdiklio, negalėsite dozuoti insulino ar pakeisti jokių nustatymų.

Kokios yra Omnipod DASH savybės?
„Omnipod“ buvo naudojamas nuo 2005 m. kaip vienintelis pataisų siurblys Jungtinėse Valstijose, o trečiosios kartos DASH siūlo keletą funkcijų ir dizaino aspektų, kurie anksčiau nebuvo pasiūlyti.

Palieskite DPM. DASH yra su PDM, kuris yra „užrakintas“ Android telefonas. Tai reiškia, kad ji veikia tik su Omnipod sistema ir neleidžia naudotis kitomis programėlėmis ar mobiliuoju telefonu. Jis turi „Wi-Fi“ ryšį, o programinę įrangą galima atnaujinti belaidžiu būdu nuotoliniu būdu. Jis yra maždaug tokio pat dydžio kaip ir ankstesnis PDM (1 cm storio ir 6.17 uncijos), bet turi 4 colių spalvotą jutiklinį ekraną.

Ankštys DASH sistemoje naudojami konteineriai, kuriuose yra iki 200 vienetų insulino ir yra skirti naudoti 72 valandas. Atkreipkite dėmesį, kad tai nauji moduliai ir nesuderinami su ankstesniais Omnipod „Eros” modeliais. Naujieji DASH podiai turi tą patį formos faktorių – 1.53 colio pločio, 2.05 colio ilgio ir 57 colių aukščio ir sveria 30 gramų be insulino, tačiau juose yra integruotas Bluetooth Low Energy belaidis ryšys, leidžiantis bendrauti su jutiklinio ekrano PDM. Po šių 3 dienų modulis yra išjungtas, todėl turite jo atsikratyti ir pradėti naują modulio seansą. Ankščių dėžutes galite įsigyti po penkias. Įsitikinkite, kad ant dėžutės yra žodis DASH, nes kitu atveju greičiausiai tai yra senesni modeliai, kurie neveiks su dabartine DASH platforma.

Maisto bazė. PDM palaiko „Calorie King“ maisto duomenų bazę, kurioje yra daugiau nei 80,000 XNUMX maisto produktų, ir jūs galite rankiniu būdu įvesti cukraus kiekio kraujyje rezultatus ir kitus diabeto duomenis bei pritaikyti maisto įrašus, kad galėtumėte greitai pasiekti.

Nėra įmontuoto skaitiklio. Ilgamečių „Omnipod“ naudotojų laikomas minusu, DASH PDM pašalino įmontuotą glikometrą, kuris buvo įmontuotas ankstesniuose modeliuose. Vietoj to, jis naudoja BLE ryšį, kad galėtų tiesiogiai susisiekti su Ascensia Diabetes Contour Next ONE matuokliu, o vienas iš šių matuoklių yra įtrauktas į sistemą. DASH išsaugo iki 800 rodmenų per 90 dienų duomenų.

Akumuliatorius. „Omnipod DASH“ naudoja ličio jonų baterijas, kurias reikia įkrauti, skirtingai nei ankstesniame modelyje, kuriame buvo naudojamos labiau paplitusios AAA baterijos.

Atsparus vandeniui. Insulet reklamuoja DASH Pods kaip atsparius vandeniui, iki 25 pėdų 60 minučių. Tačiau nešiojamasis PDM nėra atsparus vandeniui.

Dozių įvairovė. Kaip ir tradicinės insulino pompos, DASH turi daugybę programuojamų nustatymų ir maitinimo boliusų bei foninių bazinių normų. Viena iš funkcijų yra ta, kad DASH apima 0 vienetų per valandą bazinio greičio nustatymą tiems, kurie nori atidėti insuliną, nesvarbu, ar tai būtų pratimai, ar dėl jautrumo priežasčių.

Visų amžiaus grupių. Omnipod DASH yra FDA patvirtintas naudoti bet kokio amžiaus diabetu sergantiems vaikams ir suaugusiems.

Nėra CGM integracijos. Nors nėra tiesioginio CGM duomenų integravimo su Omnipod DASH, yra dvi mobiliosios programėlės ir valdiklių įrankis, padedantis vartotojams lengviau peržiūrėti savo Dexcom CGM duomenis kartu su DASH duomenimis savo išmaniuosiuose telefonuose.

Mobiliosios programos. Be DASH, „Insulet“ pristatė dvi mobiliąsias programas, skirtas lengvai stebėti „iOS“ pagrįstus gliukozės rezultatus, dozavimo įrašus, insuliną laive (IOB) ir kt., taip pat valdiklį, leidžiantį tiesiogiai peržiūrėti nuolatinio gliukozės monitoriaus (CGM) duomenis. netoliese esantį išmanųjį telefoną su „Omnipod“ duomenimis.

„Omnipod DISPLAY“ programa: leidžia vartotojams diskretiškai stebėti savo duomenis tiesiai išmaniuosiuose telefonuose, neišimant PDM. Šioje programoje yra funkcija „Rasti mano PDM“, kuri leidžia vartotojams sekti jos buvimo vietą.
„Omnipod VIEW“ programa: leidžia tėvams ir globėjams (iki 12 žmonių) be vargo nuolat stebėti savo artimųjų gliukozės kiekį kraujyje.
„iOS Today“ peržiūros valdiklis: leidžia vartotojams ir jų priežiūros komandoms peržiūrėti savo ar mylimo žmogaus bendrinamus duomenis iš PDM ir CGM išmaniajame telefone vos perbraukus ekraną.
Nėra telefono valdymo. Kad būtų aišku, aukščiau aprašytos programos yra TIK Duomenims žiūrėti; negalite valdyti Omnipod DASH sistemos iš savo išmaniojo telefono. Iki šiol FDA neleidžia mobiliųjų vaistų dozuoti iš išmaniojo telefono. Taigi, PDM naudojimas yra vienintelis būdas dozuoti insuliną naudojant Omnipod. Pačiuose moduliuose nėra mygtukų, leidžiančių dozuoti insuliną, jei neturite PDM. Tačiau „Insulet“ siekia leidimo leisti tiesiogiai dozuoti iš telefono naujos kartos „Omnipod 5“ sistemoje.

„Omnipod PDM“ ir „Pods“ galima įsigyti e-parduotuvėje Sensoriailibre.lt
Kviečiame pasižvalgyti ir atrasti Omnipod DASH!

 

Krepšelis0
There are no products in the cart!
Tęsti apsipirkimą
0
X