sensoriailibre.lt@gmail.com

OMNIPOD DASH insulino pompa Lietuvą!

OMNIPOD DASH insulino pompa Lietuvą!

Omnipod Dash insulino pompos privalumai!

1. Patogumas: Omnipod Dash yra bevardis, belaidis insulino pompos įrenginys, kuris suteikia didesnę laisvę ir patogumą dienos metu. Jums nereikės nešioti atskiro insulino pompos įrenginio ir išorės vamzdžio, kuris gali būti patogus ir diskretiškas.

2. Lengvas naudojimas: Omnipod Dash turi patogų naudojimo sąsają, kurioje galite lengvai valdyti savo insulino dozes. Jūs galite nustatyti savo insulino dozes ir tvarkaraštį tiesiog paspaudę kelis mygtukus ant įrenginio.

3. Diskretiškumas: Omnipod Dash turi mažą dydį ir gali būti lengvai uždėtas ant odos po drabužiais. Tai leidžia išvengti didelio išoriško pompos įrenginio matomumo ir suteikia daugiau diskretiškumo kasdieniame gyvenime.

4. Patogumas sportuojant: Omnipod Dash yra tvirtai pritvirtintas prie odos, todėl jis yra patogus ir saugus sportuojant ar judant. Jums nereikės nerimauti dėl įrenginio, kuris gali būti pririštas ar sukabintas ant kūno sportuojant.

5. Integruota technologija: Omnipod Dash turi integruotą technologiją, kuri leidžia jums stebėti savo gliukozės kiekį ir insulino dozes per išmanųjį telefoną ar kitus kompiuterio įrenginius. Tai suteikia jums daugiau kontrolės ir galimybės stebėti savo diabeto valdymą.

6. Nešiojamumas: Omnipod Dash yra lengvas ir kompaktiškas, todėl jį lengva nešiotis visur, kur jums reikia eiti. Tai suteikia jums didesnę laisvę ir patogumą vykdant kasdienius uždavinius ar keliones.

Šie privalumai padeda padaryti Omnipod Dash populiarų pasirinkimą tarp diabetu sergančių asmenų, kurie ieško patogaus ir diskretaus insulino pompos įrenginio.

Užsisakykite insulino pompą palankia kaina https://sensoriailibre.lt/product/omnipod-dash-mmol/

Krepšelis0
There are no products in the cart!
Tęsti apsipirkimą
0
X