sensoriailibre.lt@gmail.com

Be vamzdelio insulino pompa!

omnipod lithuania

Be vamzdelio insulino pompa!

Omnipod DASH insulino tiekimo sistemoje yra bekamerė, nešiojama insulino kapsulė, kurią valdo į išmanųjį telefoną panašus asmeninis diabeto vadovas (PDM). Nereikia atlikti kelių kasdieninių injekcijų, todėl valgant supaprastinama matematika. Ankštį galima naudoti beveik bet kur, kur švirkščiatės, ir joje telpa iki 3 dienų (72 valandų) insulino.

Užsisakyti insulino pompa Omnipod prieinamomis kainomis galite mūsų svetainėje ➡️paspauskite čia

Žinote, ką reiškia tikra laisvė gyvenant su diabetu? Omnipod DASH insulino pumpa atneš jums neįkainojamus privalumus:

Bejungtė patirtis: Pamirškite apie virš galvos kabinamus vamzdžius ar laidus. Omnipod DASH yra viskas viename – be laidų ir be varžymų.

Patogus dizainas: Modernus, diskretiškas ir jums pritaikytas dizainas. Jis nesikels, neerzins ir suteiks jums pasitikėjimą bei komfortą.

Lengvai valdoma: Intuityvus lietimui jautrus ekranas leis lengvai ir greitai pasirinkti reikiamus nustatymus, kad galėtumėte mėgautis gyvenimu.

Valdymas per išmanųjį telefoną: Jūsų išmanusis telefonas virsta valdymo priemone. Nustatykite insulino tiekimą per kelias akimirkas, kur bebūtumėte.

Tikslus insulino dozavimas: Pamirškite apie rankinį insulino dozavimą. Omnipod DASH užtikrina tikslumą ir patogumą, kiekvieną kartą suteikdama teisingą dozę.

Aktyvus gyvenimo būdas: Nebesijauskite ribojimų. Judėkite, sportuokite ir dalykitės aktyviomis veiklomis, žinodami, kad Omnipod DASH rūpinsis jūsų diabeto valdymu.

Omnipod DASH – tai ne tik technologija, tai gyvenimo būdas, suteikiantis jums laisvę ir pasitikėjimą savimi. Pasinerti į naują gyvenimo etapą su Omnipod DASH!

MŪSŲ KONTAKTAI

Mūsų svetainė

Facebook

Instagram

 

Krepšelis0
There are no products in the cart!
Tęsti apsipirkimą
0
X