sensoriailibre.lt@gmail.com

Omnipod DASH kainos sumažėjimas

Omnipod DASH kainos sumažėjimas

Omnipod užtikrina nenutrūkstamą insulino tiekimą per vandeniui atsparią insulino pompą be vamzdelio, vadinamą Pod, – ir visa tai be daugkartinių kasdienių injekcijų. Gaukite iki 3 dienų (72 valandų) nepertraukiamo insulino tiekimo ir laisvę su šiomis naujoviškomis funkcijomis:

Nešiojama: Įrenginys: padėkite „Pod” beveik visur, kur įprastai švirkščiatės
Atsparus vandeniui: Pasiimkite insuliną visur, kur tik gyvenimas jus nuves, net ir plaukiodami
Atsparus susipainiojimui: Pamirškite tradicinių insulino pompų vamzdelius

Kaip veikia Omnipod

Omnipod bekamerines sistemas sudaro du pagrindiniai komponentai – padas ir į išmanųjį telefoną panašus valdiklis. Podas yra mažas prietaisas, kurį pripildote insulinu ir nešiojate tiesiai ant kūno. Podas gauna insulino tiekimo nurodymus iš valdiklio. Tuomet jis tiekia insuliną į jūsų kūną per mažą lankstų vamzdelį, vadinamą kaniule.

Užsisakykite pradinį komplektą➡10 POD ir PDM

Omnipod DASH kainos sumažėjimas➡nuoroda

Kodėl Omnipod naudojasi tūkstančiai žmonių, norėdami supaprastinti gyvenimą sergant diabetu.

Omnipod: tai be vamzdelio nešiojamas tiekimo prietaisas, kuris gali panaikinti iki 14 injekcijų su 1 „Omnipod „*. Palikite kelias kasdienes injekcijas ir susipainiojusius vamzdelius.

Matematika: Įrenginys: supaprastinkite valgymo matematiką, naudodami integruotą boliusų skaičiuoklę ir CalorieKing® maisto produktų biblioteką (tik anglų kalba / tik DASH) su angliavandenių kiekiu ir kita maistingumo informacija.

Programėlės: su Omnipod DASH galite stebėti savo artimųjų insulino duomenis naudodami „Omnipod VIEW™” programėlę išmaniajame telefone.

Krepšelis0
There are no products in the cart!
Tęsti apsipirkimą
0
X